Mobilkran

Vi har en stor park av mobilkranar och chansen är stor att du hittar det du behöver hos oss. Kranar från ledande varumärken som är underhållna, servade och säkra. Vi hyr ut kranarna i samarbete med Binsell.

Mobilkran BinSell
Liebherr LTM1030 2.1

Liebherr LTM1030 2.1

Denna mobilkran var först med överföringsteknik via databuss och är fortfarande i täten när det handlar om funktionalitet och tillförlitlighet. En stark storsäljare. 

Terex Demag AC 40-1

Terex Demag AC 40-1

En mobilkran som är en liten, snabb och manöverbar kran, inte minst off road, Den är mycket bra i små och trånga utrymmen och kan teleskopera med last. 

Liebherr LTC1050-3.2

Liebherr LTC1050-3.2

Detta är en kompakt maskin som är perfekt där det är trångt för andra kranar att komma åt. Den höjbara hytten ger bättre sikt för kranföraren, vilket underlättar vid begränsad sikt.

Liebherr LTM1050-3.1

Liebherr LTM1050-3.1

En allsidig kran som kan bära det mesta när det körs ute på vägarna. Denna treaxliga klan med miljövänligt ECO-mode är mycket mobil och kan snabbt göras redo att använda. 

Liebherr LTM1055-3.1

Liebherr LTM1055-3.1

En treaxlad mobilkran som erbjuder hög flexibilitet tack vare en stor lyftkapacitet. Kan göras redo för att användas, vilket har gjort den populär bland kunder som behöver flexibilitet.

Liebherr LTM1060

Liebherr LTM1060

Denna sexhjulsdrivna mobilkran har en lyftkapacitet på 60 ton och är enkel att etablera. Modellen är en avancerad som säkerställer maximal arbetssäkerhet. 

Liebherr LTM1090-4.2

Liebherr LTM1090-4.2

En kompakt fyraxlig mobilkran som både är smidig och snabb. Tack vare VARIO-base och VARIO-ballast får kranen plats i trånga utrymmen utan att tappa kapacitet. 

Liebherr LTM1100-5.2

Liebherr LTM1100-5.2

En kompakt femaxlig mobilkran med 100 ton lyftkapacitet. Maskinens dubbla spel gör att det går att vända betongelement vid prefab. En mycket konkurrenskraftig maskin.

Liebherr LTM1130-5

Liebherr LTM1130-5

En mobilkran med ett variabelt bomsystem med en suverän lastkapacitet. En maskin som tack vare innovativ teknik är flexibel och ekonomisk i användningen.

Tadano ATF130 G5

Tadano ATF130 G5

En smidig mobilkran med fem axlar som är perfekt för mindre prefabarbeten. Den är smidig i trånga utrymmen och har kan med lång bom nå högt och långt utan förlängningar. 

Liebherr LTM1220-5.2

Liebherr LTM1220-5.2

Detta är en femaxlad kran som är framtagen för maximal lyftkapacitet. Modellen har bakaxelstyrning som erbjuder sex olika styrprogram för smidig manövrering.

Tadano ATF220 G-5

Tadano ATF220 G-5

En terränggående kran med dubbla motorer och styrning på alla axlar. Perfekt för arbeten på höga höjder och klarar även riktigt tunga och krävande lyft. 

Liebherr LTM 1250-6.1

Liebherr LTM 1250-6.1

En sexaxlad kran som är den av de smidigaste i sin klass. Kan lyfta 14 ton i vertikal ställning. Modulbaserad teknik skapar hög effektivitet och säkerhet vid transport och lyft. 

Liebherr LTM1300 6.2

Liebherr LTM1300 6.2

En mobilkransmodell som kan användas till många olika sorters uppdrag. Den 78 meter långa teleskopbomen kan förlängas med upp till 70 meter, vilket ger en fantastisk räckvidd.

Liebherr LTM1350 6.1

Liebherr LTM1350 6.1

En 70 meter lång teleskopbom gör att den här modellen är mycket flexibel och användbar. Tunga lyft på industrier eller montage av tornkranar arbeten som passar denna kranmodell.

Liebherr LTM1400-7.1

Liebherr LTM1400-7.1

Den smidigaste kranen i sin klass. Lätt att använda och pålitlig. Perfekt för lyft av prefab och vid krävande montage och demontage av tornkranar.

Liebherr LTM1450-8.1

Liebherr LTM1450-8.1

Åttaaxlig modell med en 85 m sjustegad teleskopbom. Kan ställas med varierande bredd på stödbenen. Smidig och miljövänlig mobilkran

Liebherr LTM1500-8.1

Liebherr LTM1500-8.1

En åttaaxlig kran som har en teleskopbom på 84 meter, längst i världen i sitt slag. Lyfthöjden kan ökas till 145 meter och lyftradien till 108 meter. 

Liebherr LTM1650-8.1

Liebherr LTM1650-8.1

Maxkapacitet på 700 ton – en mobilkran att räkna med. Kan användas i många sammanhang, inte minst inom riktigt krävande industriarbeten.

Mobilkran – vad du behöver veta

Mobilkranen är ett mycket smart redskap, en kran som går att flytta precis som du önskar. Mobilkranar har en teleskopisk bom som står placerad på en stadig mobil plattform. Det tunga lyftet görs med en hydraulcylinder, som höjer eller sänker bommen. Mobilkranen är dessutom förenad med en hydraulpump som fungerar som en motor som ger kraften till att höja eller sänka föremålet som du behöver flytta. Något som gör att lyft med en mobilkran svårare jämfört med en traditionell lyftkran är att föraren är lägre placerad. Detta gör att kommunikationen med lastens mottagare är väldigt viktig.

Att köra mobilkran kräver en hel del kunskap och skicklighet, därför rekommenderar vi att du anlitar en av våra kompetenta förare när du hyr en mobilkran av oss. 

Snabbhet effektivitet och flexibilitet

En mobilkran med teleskopbom har många fördelar och är mycket användbar i många områden. Tack vare sin flexibilitet passar den mycket bra oavsett om det handlar om små eller stora lyft. 
Fordonschassit gör mobilkranen snabb och smidig att flytta till ett bygge och den kräver heller inget stort utrymme på plats. Vi har ett stort utbud mobilkranar med många olika finesser och speciallösningar och med varierande lyftkapacitet. 

Hållbarhet och hänsyn till miljön är givetvis också viktigt för oss. Vi väljer alltid miljövänligt när vi investerar och uppgraderar maskinparken.

Ledande inom uthyrning av mobilkranar

Vi är ledande inom mobilkranar som du kan hyra med eller utan förare. Med branschens mest moderna och allsidiga maskinpark står vi redo att utföra alla sorters lyftuppdrag inom bygg och industri.

Vi har mobilkranar i alla storlekar och ett stort antal modeller, och utför allt från de enklaste lyft till stora komplexa arbeten. Våra förare är välutbildade och erfarna och tar varje uppdrag på största allvar.

Våra kunder får experthjälp med helhetslösningar där det ingår allt från planering till genomförande av komplicerade projekt. Vi utför givetvis mindre och enklare lyft- och transportuppdrag. Vi har ett stort antal maskiner som opereras av våra duktiga och serviceinriktade kranförare. Med oss kommer ditt byggprojekt att flyta på betydligt bättre. 

Starka och flexibla mobilkranar för alla typer av byggprojekt
Kontakta oss