Om oss

Vi bygger framtida infrastruktur med starkt team av experter

PM Kran och Bygg är ett snabbväxande företag byggt på flerårig erfarenhet inom kranförarbranschen. Vi är lyhörda för uppdragsgivarens krav och strävar efter optimalisering av byggmiljö.

Vi har erfarenhet och expertis för att få jobbet gjort rätt på den multinationella byggarbetsplatsen som Sverige har vuxit till.

Vi erbjuder polsk- och engelsktalande operatörer med svenska certifieringar samt flera års internationell erfarenhet. Våra anställda är lojala och ansvarsfulla.

Kontakta oss
Silhuett av två tornkranar
mobilkran med förare

Vi kan det mesta om kranar

Vår personal har stor erfarenhet och kunskap om alla typer av kranar, så du kan vara säker på att du får rätt råd när du väljer din utrustning. Vi erbjuder full service underhåll och support genom våra team som finns i olika delar av landet, så du behöver aldrig oroa dig för att bli strandsatt med en maskin som inte fungerar. Alla våra hyresavtal är också flexibla - vi samarbetar med dig för att se till att ditt avtal uppfyller dina och budget.

Utmärkt kundservice och konkurrenskraftiga priser

Vi är stolta över vår utmärkta kundservice och våra konkurrenskraftiga priser, vilket gör oss till det bästa företaget när du behöver hyra kranar. Med säkerheten som högsta prioritet hela tiden kan du vara säker på att din upplevelse med oss kommer att bli positiv. Så vänta inte längre – kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att få den perfekta kranen för ditt projekt! Vi ser fram emot att höra av oss till dig snart.

Tack för att du har valt vårt företag! Vi garanterar att du inte kommer att bli besviken.

Kranar som förenklar ditt byggprojekt
Kontakta oss